Verkoop of deel mijn persoonlijke gegevens niet

Zoals beschreven in ons Privacybeleid verzamelen we persoonlijke informatie uit uw interacties met ons en onze website, inclusief via cookies en vergelijkbare technologieën. We kunnen deze persoonlijke informatie ook delen met derden, inclusief advertentiepartners. We doen dit om u advertenties op andere websites te tonen die relevanter zijn voor uw interesses en om andere redenen die worden uiteengezet in ons privacybeleid.

Het delen van persoonlijke informatie voor gerichte advertenties op basis van uw interactie op verschillende websites kan worden beschouwd als "verkoop", "delen" of "gerichte advertenties" onder bepaalde privacywetten van Amerikaanse staten. Afhankelijk van waar u woont, heeft u mogelijk het recht om u af te melden voor deze activiteiten. Als u dit recht op afmelding wilt uitoefenen, volg dan de onderstaande instructies.

Als u onze website bezoekt met het Global Privacy Control opt-out voorkeurssignaal ingeschakeld, zullen we, afhankelijk van waar u zich bevindt, dit behandelen als een verzoek om af te melden voor activiteiten die mogelijk worden beschouwd als een "verkoop" of "delen" van persoonlijke informatie of andere vormen van gerichte advertenties voor het apparaat en de browser die u heeft gebruikt om onze website te bezoeken.